Facaderenovering af højeste kvalitet

Facaderenovering

Velkonsolideret byggeri på Sjælland

Facaderenovering med fokus på godt håndværk

Som årene går, slider det danske vejr på husfacaderne. Derfor ser de færreste huse ud, som da de stod nybyggede eller nyrenoverede. Derfor kan det være tid til en facaderenovering, der kan friske boligens facade op på ny.
Hos Murerfirmaet Jørn Rasmussen er vi eksperter i at forvandle den mest triste husfacade til et nærmest nyt hus med effektiv facaderenovering. Det kan give huset et tiltrængt løft samt være med til at øge husets værdi. Uanset om du skal sælge eller ej, fremstår dit hus mere velplejet og er en daglig fornøjelse at se på når du har fået foretaget en renovering af facade.

 

Hos Kløver Entreprise er vores bygherrerådgivere parate til at hjælpe jer med at træffe alle de vigtige beslutninger i jeres byggeprojekt

Har du nogle spørgsmål? lad os kontakte dig?

– Bliv ringet op

Fredet ejendom

Skal du have lavet en facaderenovering på en fredet ejendom, så står vi også klar. Vi har flere års erfaring med at renovere fredede ejendomme med en fantastisk resultat. Vi har erfaring og kompetencer med det delikate arbejde, det er at renovere fredede ejendomme. Derfor ved vi hvad der skal til af dokumentation, kvalitetssikring etc. Derfor kan du trygt overlade renovering af dine fredede ejendom til os. Så tøv ikke med at kontakte os for at få et gennemtænkt tilbud.