Renovering af højeste kvalitet

Renovering af bad

Velkonsolideret byggeri på Sjælland

Vi er eksperter i renovering af badeværelser

Når vi skal renovere jeres eksisterende badeværelse, bliver de tidligere elementer i rummet først afmonteret. Derefter bliver badeværelset opbygget efter jeres egne ønsker og behov, så I står tilbage med jeres absolut drømmebadeværelse.  Helt uden at processen har været hverken for dyr eller uoverskuelig for jer.

Når I skal have renoveret dit badeværelse, er der nogle forskellige ting som spiller en rolle. I skal først og fremmest danne jer et overblik over de muligheder, I har. I skal tænke grundigt over, hvilke forskellige materialer og farver I ønsker til indretningen og rummets generelle udseende.

At skulle totalrenovere sit badeværelse behøver som sagt ikke at være et uoverskueligt projekt, men det kræver alligevel at man på forhånd har helt styr på eventuelle forventninger og ønske

Hos Kløver Entreprise er vores bygherrerådgivere parate til at hjælpe jer med at træffe alle de vigtige beslutninger i jeres byggeprojekt

Har du nogle spørgsmål? lad os kontakte dig?

– Bliv ringet op

Masser af muligheder

Måske har I før haft en helt almindelig brusekabine på badeværelset, men ønsker nu, i forbindelse med renoveringen, at få jer et badekar? Hvis I har børn, er badekarret netop et hit, så det er bestemt en af grundene til, at det kan være en hyggelig og fin løsning på badesituationen.

Det er en ret central del af badeværelset, og derfor er det også afgørende at finde den helt rigtige løsning. Hvad der er mest hensigtsmæssigt at gøre, hænger her specielt sammen med størrelsen på badeværelset. Hvis I bor i en lejlighed i indre København og har et københavnerbadeværelse, vil der typisk ikke være plads til både en brusekabine og et badekar, og det kan også sagtens være en udfordring at få plads til et badekar.

Derfor gælder det om at kunne indrette badeværelset således, at der bliver fin plads til badekarret og at man samtidig får udnyttet den minimale plads på bedste vis.